148590
Book
In basket
Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa. [platon.com.pl, 2019]
Availability:
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-66/69 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 185-190.
Target audience note
Dla pracowników przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w zarządzaniu inżynierskim, zarządzaniu produkcją, zarządzaniu jakością oraz towaroznawstwie.
Funding information note
Praca naukowa dofinansowana przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again