151965
Book
In basket
(Żywność, Jakość, Technologia)
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej. [www.azymut.pl, 2017]
Availability:
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
All copies are currently on loan: sygn. C-658 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia stron 393-405. Indeks.
Target audience note
Dla pracowników naukowych, kadry pracujacej w przemyśle oraz nauczycieli akademickich i studentomów interesującymi się w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again