151908
Książka
W koszyku
(Żywność, Jakość, Technologia)
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej. [www.azymut.pl, 2017]
Status dostępności:
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. C-658 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia stron 393-405. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla pracowników naukowych, kadry pracujacej w przemyśle oraz nauczycieli akademickich i studentomów interesującymi się w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej