148763
Book
In basket
Kuchnia mazurska / [wybór i oprac. przepisów Łukasz Fiedoruk]. - Bielsko-Biała : Dragon, cop. 2012. - 48 s. : il. kolor. ; 21 cm.
(Dobra Kuchnia)
Dzięki regionalnemu zróżnicowaniu Polska kuchnia nabiera niepowtarzalnego charakteru. Tradycyjne potrawy z różnych zakątków krajuprzeplatają się i uzupełniają. Dotyczy to również kuchni mazurskiej, która łączy w sobie kulinarne tradycje Litwy, Niemiec, Polski i rosji. Co [podaje się na stół Mazurów? Czym ich kuchnia różni się od kulinariów serwowanych w innych częściach kraju? Czy mazurek pochodzi z Mazur? . [{www.wydawnictwo-dragon.pl]
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. W-641 (2 egz.)
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
There are copies available to loan: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
There are copies available to loan: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-64 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okł. i str. tyt.: Pokaż się z dobrej kuchni.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again