Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(17)
Forma i typ
Książki
(17)
Poradniki i przewodniki
(8)
Publikacje fachowe
(3)
Publikacje popularnonaukowe
(2)
Albumy i książki artystyczne
(1)
Gry i zabawki
(1)
Komiksy i książki obrazkowe
(1)
Proza
(1)
Dostępność
dostępne
(16)
tylko na miejscu
(8)
wypożyczone
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
(7)
Multiteka (ul. Popiełuszki 10)
(1)
Filia nr 1 Wypożyczalnia (ul. Staszica 14)
(2)
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
(3)
Filia nr 2 Wypożyczalnia (ul. Siedlanowskiego 3)
(1)
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
(4)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
(7)
Filia nr 1 Czytelnia (ul. Staszica 14)
(1)
Autor
Adamczewska Magdalena (fotografia)
(1)
Amar-Constantini Delphine
(1)
Banach Magdalena
(1)
Błaszczak Agnieszka (tłumaczka)
(1)
Czarkowska Iwona (1970- )
(1)
Fiedoruk Andrzej (1957- )
(1)
Francuz Sabina (kulinaria)
(1)
Grzegorczyk Magdalena (kulinaria)
(1)
Guerrier Pauline
(1)
Guziak Maria Goretti (kucharstwo)
(1)
Johansson Martin (1973- )
(1)
Kowalczyk Jakub (tłumacz)
(1)
Kucharski Piotr (kulinaria)
(1)
Lösche Klaus
(1)
Machla Dariusz
(1)
Martin Mélanie
(1)
Matz Agnieszka (ilustratorka)
(1)
Ojakangas Beatrice A
(1)
Płatkowska Paulina (pisarka)
(1)
Płatkowska Paulina (pisarka). Gang Mocniaków
(1)
Replin Magdalena (tłumaczka)
(1)
Rohozińska Ewa (tłumacz)
(1)
Stachera Piotr (ilustrator)
(1)
Stopa Marcin (tłumacz)
(1)
Strachal George (1946- )
(1)
Söderin Göran (1962- )
(1)
Trojan Eleonora
(1)
Turrini Juliette
(1)
Walichnowski Piotr (fotograf)
(1)
Weidinger Gertrud
(1)
Wiener Marie-Theres
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(6)
2010 - 2019
(8)
2000 - 2009
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(9)
Kraj wydania
Polska
(17)
Język
polski
(17)
Odbiorca
Dzieci
(2)
0-5 lat
(1)
6-8 lat
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Pieczywo
(17)
Chleb
(7)
Piekarstwo
(2)
Chłodnictwo
(1)
Ciasta
(1)
Cukiernictwo
(1)
Dieta bezglutenowa
(1)
Kucharstwo
(1)
Kuchnia wegańska
(1)
Potrawy wielkanocne
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Sosy
(1)
Urządzenia piekarnicze
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Wędliny
(1)
Zboże
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zupy
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(8)
Publikacja bogato ilustrowana
(5)
Książka kucharska
(4)
Broszura
(2)
Album
(1)
Książka do wypełniania
(1)
Opowiadania i nowele
(1)
Poradnik
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(9)
17 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
(Domowy Wyrób : niezbędny suplement każdej książki kucharskiej)
Nazwa aut. na okł.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.3 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Domowy wypiek chleba / [tekst Andrzej Fiedoruk]. - Bielsko-Biała : Dragon, cop. 2010. - 48 s. : il. kolor. ; 21 cm.
(Dobra Kuchnia)
U góry s. tyt. i okł.: Pokaż się z dobrej kuchni.
Chleb w dzisiejszych czasach jest produktem tak powszechym, ze bardzo rzadko - z okazji slubu czy też wielkanocnej święconki - przypominamy sobie o jego roli w historii cywilizacji. Jednak coraz więcej osob probuje sil w piekarskim fachu. Do wzrostu popularności domowego wypieku chleba przytczyniło się pojawienie specjalnych łatywo dosatępnych urządzeń. Momo to wielu amatorow świadomie nie korzysta z tego rodzaju ułatwień. Trudno bowiem o satysfakcję, kiedy na stole pojawia się cudownie pachnący, własnoręcznie zagnieciony i upieczony bochenek. Zgromadzone w książce wiadomości pomogą zaznajomic sie z zasadami i recepturami wypieku różnego rodzaju wypieku różnyc h rodzajów pieczywa. [www.wydawnictwo-dragon.pl]
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-641 (2 egz.)
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C-64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Piekąc samodzielnie otrzymujesz chleb zdrowszy, smaczniejszy i świeższy w porównaniu z tym kupowanym w sklepie. Książka zawiera prawie 60 przepisów pieczenia jasnego pieczywa, takiego jak bajgle, bagietki, croissanty czy francuski chleb wiejski, jak i pieczywa ciemnego, np. niemieckiego chleba z bakaliami, czarnego chleba żytniego czy szwedzkiego razowca Kavring. Znajdziesz tu także przepisy na chleb na zakwasie, takie specjały, jak chleb z papryczkami jalapeño i cheddarem, chleb ze szpinakiem lub z pomidorami czy focaccię, ale również pieczywo szybkie do zrobienia i różne rodzaje chleba chrupkiego. Oprócz przepisów na pieczywo nasz piekarz i mistrz chleba - Goran Soderin, dzieli się swoimi sztuczkami stosowanymi przy parzeniu ciasta, pieczeniu na rozczynie lub na zakwasie oraz wieloma innymi. Wszystko po to, aby otrzymać wyrośnięty chleb o bogatym smaku, wilgotnym miąższu i chrupiącej skórce. Z przepisów mogą korzystać zarówno osoby początkujące jak i bardziej zaawansowane w pieczeniu chleba. Kiedy już nauczysz się podstaw wypieku chleba, możesz eksperymentować z nim w nieskończoność! [Rea, 2009]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-641 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Mąka i woda / Sabina Francuz. - Kraków : Znak Koncept, 2021. - 271, [1] strona : fotografie ; 24 cm.
Uwielbiasz smak i zapach świeżego pieczywa? Naucz się krok po kroku przygotowywać doskonałe chleby, bułki, bagietki, chałki i inne wypieki. Nie potrzebujesz wielu dni, by wyhodować doskonały zakwas, i skomplikowanych receptur, by zrealizować swoje kulinarne marzenia. Wspaniałe, chrupiące pieczywo przygotujesz znacznie łatwiej i szybciej, niż myślisz. Sabina Francuz pokazuje, jak przejść drogę od najprostszych chlebków z patelni i wypieków w 15 minut do wyrafinowanego pieczywa. Opracowując przepisy do książki, kierowałam się słowami przyjaciół i klientów Głodnych Kawałków. Ich reakcje zawsze były najlepszym papierkiem lakmusowym każdego mojego pomysłu. Uprościłam sposoby wykonania, składniki i gramatury, tak aby bez problemu przeprowadzić początkujących piekarzy przez ścieżkę pierwszych doświadczeń. Wszystkie przepisy zostały wykonane, a wypieki skonsumowane i surowo ocenione, abym z czystym sumieniem mogła oddać książkę w Twoje ręce. Daj się poprowadzić – czytaj uważnie polecenia i stosuj się do nich, a berło władcy glutenowego królestwa i rozkosze podniebienia niebawem będą Twoje. Kolejny ruch należy do Ciebie. Sabina Francuz [znak, 2021]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. W-641 (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 1.
Książka
W koszyku
Publ. Klubu dla Ciebie nr 1089.
Prawie 200 przepisów! - chleby żytnie, owsiane, kukurydziane, pszenne - chleby z serem, owocami i warzywami - bułki, rogale, precle, warkocze - pomysły szwajcarskie, norweskie, irlandzkie, węgierskie, a nawet marokańskie! Chleb pszenny z migdałami? Pumpernikiel z rodzynkami? A może bułeczki z bananami? Jeśli cenisz sobie pachnące, świeże pieczywo przygotowane z naturalnych składników, weź sprawy w swoje ręce! Dzięki elektrycznym piekarnikom i mikrofalówkom wypiek chleba przestał być czasochłonny! Zanim przystąpisz do pracy, naucz się wyrabiać ciasto z mąki pełnoziarnistej, właściwie stosować drożdże, formować bochenki, mieszać i wyrabiać ciasto w robocie kuchennym. Dowiedz się, co zrobić, by skórka chleba nie była zbyt twarda i aby chleb nie był zbyt blady. A gdy opanujesz wszystkie sztuczki, ciesz się smakiem chleba z cukinią, wieńca z orzechami włoskimi lub gryczanych bułek na maślance! [www.merlin.pl]
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-641, MgW-27654 (2 egz.)
Filia nr 1 Czytelnia (ul. Staszica 14)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. O/Dz.Cz.-64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na książce błędna nazwa aut., prawidłowa: Gertrud Weidinger.
Publ. Klubu dla Ciebie nr 1382.
Macie już dość ciągle tych samych wypieków, dostarczanych przez wielkie zakłady piekarnicze? Chcecie mieć pewność, że wasz chleb zawiera wyłącznie zdrowe składniki? Nic prostszego jak zacząć piec samemu. Cóż bowiem przyjemniejszego niż zapach świeżej bułeczki czy chrupiący chleb, którym witamy rozpoczynający się dzień! Z piekarnika, czy wypiekacza, na zakwasie lub drożdżach, bagietka lub chleb z orzechami - książka ta sprawi, że staniecie się profesjonalistami. [www.merlin.pl]
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C-64, MgC-453 (2 egz.)
Książka
W koszyku
Domowe pieczywo / Magdalena Grzegorczyk. - Ożarów Mazowiecki : Olesiejuk, copyright 2016. - 192 strony : il. kolor. ; 20 cm.
Chcesz zacząć piec domowy chleb, ale nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to zabrać? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszystkiego, czego potrzebujesz, by przygotować swój pierwszy aromatyczny bochenek. Nauczysz się też, jak zrobić zakwas i jak z niego korzystać. Upiecz zatem chleb razowy pełnoziarnisty, chlebki naan, foccacię, a także bułki o miękkiej, delikatnej skórce, którymi zachwycą się twoi domownicy oraz goście. [www.empik.com, 2017]
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-641 (1 egz.)
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Jak uniknąć strat jakości? Czy lepiej zamrażać ciasto z garą czy bez gary? Czym są i jak działają polepszacze do głębokiego mrożenia? Co się dzieje z drożdżami podczas mrożenia? Przez siedem dni w tygodniu, o każdej porze dnia konsument chce mieć dostęp do szerokiej gamy świeżych produktów piekarniczych. Współczesna technologia pozwala rozdzielić czasowo fazy wytwarzania ciasta, garowania oraz wypieku. Najszersze pole manewru daje faza garowania, a największy sukces można osiągnąć dzięki zastosowaniu chłodnictwa. Książka porusza szereg istotnych zagadnień technologicznych związanych z procesami chłodzenia i mrożenia różnych typów produktów spożywczych (stałych, płynnych, pakowanych, itp.). Ponadto znajdują się w niej informacje oraz wskazówki praktyczne na temat wykorzystania chłodnictwa w przemyśle spożywczym, takie jak: - wydajność chłodzenia - działanie chłodni a straty cieplne - rodzaje urządzeń chłodniczych – odroczone i przerwane garowaniu oraz technologia półzapieku – mrożenie szokowe, próżniowe, kriogeniczne, adiabatyczne – dopasowywanie receptur do potrzeb chłodnictwa – produkcja drobnego pieczywa żytniego z zastosowaniem chłodnictwa – analiza rentowności sklepowych stacji wypieku – zapotrzebowanie mocy chłodniczej i porównywanie kosztów urządzeń chłodniczych Dzięki zastosowaniu nowych technologii zakłady mają możliwość oferować swoim klientom szeroki asortyment produktów, usprawniać przebieg procesu produkcji, zaś klienci mają pewność zakupu produktów o najwyższej jakości. [www.azymut.pl, 2017]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C-66/69 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Chleb towarzyszy nam od tysiącleci, zmieniają się metody jego wypieku, zmienia się jego wygląd, jednak on sam ciągle pozostaje najważniejszym pokarmem człowieka, utożsamianym z życiem, pracą, rodziną, opieką, jaką roztaczamy nad najbliższymi... Księga chleba to coś więcej niż przepisy i odrobina historii. To pachnące opowieści o pięknym, choć trudnym zawodzie piekarza. To również historia i życie codzienne ludzi, którzy do dnia dzisiejszego tradycyjnie wypiekają chleb dla całej swojej rodziny, to wspomnienia, w których chleb kojarzy się z dzieciństwem i drogą do domu. To księga zapachów, pięknych opowieści, wycieczek w dawne czasy. Zbiór najciekawszych informacji o chlebie podany w lekkiej, bogato ilustrowanej formie [Zysk i S-ka, 2009]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C-66/69 (1 egz.)
Książka
Gra planszowa
W koszyku
Chleb / [ilustracje i projekt okładki Agnieszka Matz]. - Warszawa : Zielona Sowa, 2022. - [12] stron, [2] karty tablic : ilustracje ; 21x23 cm.
(Skąd się Bierze...)
Czy wiesz, jak powstaje chleb, zanim ciepły i chrupiący trafi na sklepową półkę?[www.natuli.pl]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 1 Wypożyczalnia (ul. Staszica 14)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F1.W- I/N (1 egz.)
Książka
W koszyku
Pieczywo siostry Marii / siostra Maria. - Kalisz : Martel, [2018]. - 299 stron : fotografie ; 21 cm.
Pełna nazwa autorki: Maria Goretti Guziak na stronie 10.
Pieczywo Siostry Marii to książka, w której znajduje się wiele przepisów na doskonałe bułki, bułeczki i chleby. Dodatkowo zamieszczone są w niej przepisy na pieczywo bezglutenowe. Dzięki dokładnym opisom i wskazówkom, a także pięknym zdjęciom, wszystkie wypieki zawsze się udadzą. To prawdziwa skarbnica wiedzy kulinarnej przekazywanej z pokolenia na pokolenie. [www.empik.com]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce: Prawdopodobnie najpiękniejsza książka o pieczywie, jaka kiedykolwiek powstała.
Na okładce i stronie tytułowej poprzednia nazwa wydawcy: Prószyński i S-ka.
Obejmująca prawie sto przepisów na różnego rodzaju wypieki księga to dzieło piekarza-amatora Martina Johanssona, który na chlebie zjadł zęby - dosłownie! Twarde, miękkie, krótsze, dłuższe, jasne, ciemne, kwaśne, słodkie… i do tego łatwe w przygotowaniu, bo praktyczne rady autora pokazują, że piec można jednocześnie smacznie i prosto. A wszystko to opatrzone pięknymi ilustracjami, które zachwycą zarówno sezonowego entuzjastę, jak i starego wyjadacza.[www.empik.com]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C-66/69 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Chleb : domowa piekarnia / Piotr Kucharski. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2014. - 269, [2] stron : fotografie kolorowe ; 24 cm.
Ręczne wyrabianie chleba to doskonały sposób na pozbycie się stresu, wyładowanie emocji, uspokojenie, zwolnienie tempa dnia codziennego. Bo chleb nie lubi pośpiechu. A ciepły bochenek z chrupiącą skórką jest nagrodą dla cierpliwych. „Chleb. Domowa piekarnia” to nie tylko książka kucharska, prezentująca ponad 70 przepisów na różnego rodzaju chleby i bułki na zakwasie, pieczywo drożdżowe, słodkie przysmaki i potrawy, które można z chlebem podawać. To także piękna historia rodzinnej tradycji, pełna ciepła opowieść o fascynacji piekarnictwem oraz miłości do chleba. [Wydawnictwo Pascal, 2014]
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. W-641.56 (1 egz.)
Filia nr 1 Wypożyczalnia (ul. Staszica 14)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F1.W- 64 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C-64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Gang Mocniaków / Paulina Płatkowska ; 3)
Okładka wliczona w paginację.
Czy Chleb Henio spełni swoje wielkie marzenie o byciu superbohaterem? Czy pomoże Wojtkowi, Przemkowi i Magdzie odkryć sekrety smacznej, pełnowartościowej, a przy tym zbilansowanej diety? Dowiedz się tego z III tomu Mocniakowych opowieści – Raźno, zdrowo, razowo! – przez który poprowadzą Cię Chleb Henio i Rogalik Radzio. [Zielona Sowa, 2023].
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Multiteka (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M-I/N (1 egz.)
Filia nr 2 Wypożyczalnia (ul. Siedlanowskiego 3)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.2-I/N (1 egz.)
Książka
W koszyku
Choć dieta bezglutenowa wymaga wyłączenia z jadłospisu tylko glutenu, nie jest to dieta prosta. W książce zawarty jest obszerny wstęp w informacjami niezbędnymi dla każdego, kto musi lub chce przejść na tę dietę. Natomiast przepisy zostały tak zebrane, aby wykluczenie glutenu nie powodowało rewolucji w kuchni – są zatem przepisy na chleb, ciasta i ciasteczka, pomysły na obiad i śniadanie a nawet dania wegetariańskie. [www.empik.com]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-641 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce i stronie tytułowej logo i nazwa szkoły "Le Cordon Bleu".
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka. [www.platon.com.pl].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C-64/regał 9 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Księga domowych wyrobów : Wielkanoc / [opracowanie Dariusz Machla]. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Dragon, copyright 2024. - 64 strony : fotografie ; 25 cm.
Z coraz większą chęcią podejmujemy się domowej produkcji pieczywa, wędlin, przetworów czy masła i serów. Trudno bowiem o większą satysfakcję niż pojawiające się na stole aromatyczne i – przede wszystkim – zdrowe potrawy przygotowane przez nas samych. Niniejsza publikacja pozwoli przygotować świąteczne potrawy i zaskoczyć ich wyjątkowymi smakami krewnych, bliskich i gości. Zebrane przepisy pozwolą wzbogacić domową kuchnię nie tylko od święta.[https://platon.com.pl/pl/ksiega-domowych-wyrobow--wielkanoc/produkt-1147582156]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej