Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Status
available
(1)
Branch
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
(1)
Author
Ferdek Anna (tłumaczka)
(1)
Pietrus-Rajman Agnieszka (tłumaczka)
(1)
Sot Jolanta (tłumaczka
(1)
Teubner Odette (1961- )
(1)
Wolter Annette (1950- )
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Ciasta
(1)
Genre/Form
Przepisy kulinarne
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Gotować Pysznie Jak Nigdy Dotąd)
Na książce ISBN wyłącznie niemiecki. Na okładce błędny ISBN.
Kto by nie chciał piec ciast jak prawdziwy cukiernik! Z tą książką sukces osiągnie nawet ten, kto w kuchni stawia swoje pierwsze kroki. W ponad 80 przepisach jasno i dokładnie opisano sposoby przyrządzania podstawowych rodzajów ciasta oraz tradycyjnych i współczesnych ciast i tortów. Kolejne etapy pracy są zilustrowane 140 zdjęciami przedstawiającymi krok po kroku najważniejsze czynności. Dzięki temu, że książka zawiera także wiele wskazówek, jak sobie poradzić, gdy coś się nie uda, sukces odniesie też osoba, która dopiero rozpoczyna swoją przygodę z kuchnią. [Mak, 2001]
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
There are copies available to loan: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again