151899
Książka
W koszyku
Dzięki spożywaniu potraw zawierających składniki z grupy smartfood mamy szansę dłużej utrzymać się w zdrowiu i uniknąć długiej listy chorób cywilizacyjnych. Część z nich zawiera składniki powstrzymujące rozwój cukrzycy, zdecydowana większość jest bogata w przeciwutleniacze działające przeciwnowotworowo, a praktycznie wszystkie są zalecane osobom, którym zależy na utrzymaniu prawidłowej wagi. Cinzia Trenchi w swojej książce kucharskiej "Smartfood" prezentuje dania z wykorzystaniem tych produktów spożywczych w sposób, który zachęci niejednego sceptyka. Kuchnia wykorzystująca zdrowe składniki nie musi być trudna i droga. Wśród przepisów każdy znajdzie coś na swoją kieszeń i swój gust. Książka jest bogato ilustrowana fotografiami potraw, a przy każdej z nich, poza sposobem przygotowania, znajdziemy również wartościowe informacje odnośnie składników odżywczych oraz sezonowości użytych produktów.
Status dostępności:
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej