148313
Książka
W koszyku
W książce między innymi: podstawy fizjologii żywienia i diety dostosowane do dyscyplin sportowych, ocena znaczenia suplementacji w procesie przyrostu masy ciała, rola wody mineralnej w sporcie amatorskim i zawodowym, witaminy i składniki mineralne istotne dla sportowców, żywienie sportowców, którzy są wegetarianami, weganami lub stosują dietę bezglutenową, jadłospisy dla trenujących jeden lub dwa razy dziennie. [MedPharm Polska, 2020]
Status dostępności:
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C-613 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na stronie redakcyjnej ISBN wydania oryginalnego: 978-3-943996-73-9.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronach 287-292. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej