148590
Książka
W koszyku
To kolejna z serii znakomita książka, która pokazuje, że na parze można przygotować wszystkie warzywa, większość mięs, doskonale wychodzą ryby i owoce morza, a także jajka, omlety, kasze i ryż. Bardzo smaczne są również pierogi i kluski drożdżowe, które można w dowolny sposób nadziewać. Ogromną zaletą gotowania na parze jest również to, że potrawy przygotowuje się w zasadzie bez soli i tłuszczu, co sprawia, że są lekkostrawne, niskokaloryczne i polecane dla wszystkich, od małych dzieci po seniorów i osoby będące na diecie. [www.empik.com, 2017]
Status dostępności:
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Pełna nazwa autorki na stronie 10.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej