151897
Book
In basket
Obszerne, nowoczesne wydanie encyklopedyczne, prezentujące szeroką wiedzę kulinarną z zakresu kuchni polskiej i międzynarodowej Książka zawiera ponad 17 000 haseł uporządkowanych alfabetycznie oraz około 1100 kolorowych ilustracji, zapoznaje ze składnikami zarówno klasycznych dań, jak też tymi, które pozwalają na przyrządzenie `modnych` potraw z kuchni różnych narodów. Leksykon adresowany jest do osób, które dopiero rozpoczynają kształcenie w branży gastronomicznej, oraz tych, które już pracują zawodowo, do pracowników gastronomii, techników żywienia i osób pracujących w handlu artykułami spożywczymi - oraz do wszystkich, którzy chętnie gotują i pasjonują się sztuką kulinarną. [www.gandalf.com.pl]
Availability:
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again