151965
Książka
W koszyku
Ponad 100 znakomitych smacznie podanych przepisów na chleb, naleśniki, ciasta i ciasteczka. Z wprowadzenia dowiesz się, co najlepiej spożywać przy nietolerancji glutenu i jakimi innymi składnikami zastępować mąkę z glutenem. Potem następują przepisy na ciasta z mąki kukurydzianej lub innej oraz są dokładnie przedstawione sposoby pieczenia. W książce znajdują się przepisy na potrawy, których najbardziej bezglutenowcom brakuje:wypieki, jak pieczywo, bułki, makarony, ciasteczka. [www.empik.com]
Status dostępności:
Filia nr 2 Wypożyczalnia (ul. Siedlanowskiego 3)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.2-641.4/.5 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Okł. wliczona w paginację.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej