149061
Book
In basket
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie "smarowidłem" idealnym na kanapki. Nasz gust zmienił się znacznie od czasów babć, a przetwory te coraz częściej kuszą nas słodkimi korzennymi nutami lub ostrym aromatem chili i octu. Stały się też doskonałym dodatkiem do serów, mięs i deserów. Przygotowuje się je w mgnieniu oka. Bez względu na to, czy są słodkie, pikantne, czy łagodne, zawsze smakują wyśmienicie. W książce zawarto: Kilkadziesiąt przepisów na pyszne i zdrowe dżemy, galaretki i marmolady. Rady mistrzów kuchni, którzy podpowiadają, jak wykorzystać te domowe przetwory. Przepisy na wyśmienite dania obiadowe, drinki i desery z dodatkiem dżemów i galaretek. Propozycje niezwykłych dodatków do dżemów np. w postaci alkoholu, orzechów, czekolady, egzotycznych przypraw. [Wydawnictwo RM]
Availability:
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
There are copies available to loan: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again