151897
Książka
W koszyku
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców wskazują na ich właściwości prozdrowotne? Na przykład czerwone warzywa i owoce mają korzystny wpływ na układ krążenia, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie, zielone wzmacniają naczynia krwionośne, a białe działają antybakteryjnie oraz antywirusowo. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z buraczków i orzechów włoskich, dynię pieczoną z miodem i tymiankiem, knedle z jagodami, smoothie z jarmużu z jabłkiem i limonką, krem kalafiorowy oraz wiele innych receptur na kolorowe dania pełne zdrowia. [www.empik.com]
Status dostępności:
Filia nr 2 Wypożyczalnia (ul. Siedlanowskiego 3)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.2 - 641.4/.5 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Ineksy.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej