152043
Book
In basket
Aromatyczne dania z mięsa / [red. Magdalena Drukort]. - Warszawa : Grupa Wydawnicza Foksal, cop. 2013. - 125, [3] s. : il. kolor. ; 28 cm.
Książka zawiera przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Podaje wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane. To poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny – taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na rozmaite okazje. [www.empik.com, 2014]
Availability:
Filia nr 1 Wypożyczalnia (ul. Staszica 14)
There are copies available to loan: sygn. O/Dz.W.- 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again