148687
Book
In basket
Zioła w kuchni : uprawa, zastosowanie, właściwości / Gabriele Lehari ; [tłumaczenie Monika Krotoszyńska]. - Wydanie 2. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright 2014. - 63, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 21 cm.
Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny. [www.ksiegarnia.poltax.waw.pl, 2014]
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. W-631/635 (1 egz.)
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
There are copies available to loan: sygn. F.5 - 63 (1 egz.)
Notes:
General note
Opis wg okładki. Tekst na 2 i 3 stronie okładki.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 62.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again