148332
Książka
W koszyku
Zioła w kuchni : uprawa, zastosowanie, właściwości / Gabriele Lehari ; [tłumaczenie Monika Krotoszyńska]. - Wydanie 2. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright 2014. - 63, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 21 cm.
Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny. [www.ksiegarnia.poltax.waw.pl, 2014]
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-631/635 (1 egz.)
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.5 - 63 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Opis wg okładki. Tekst na 2 i 3 stronie okładki.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 62.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej