152085
Book
In basket
Podstawy zarządzania produkcją / Ewa Grandys. - Warszawa : Difin, 2013. - 215 s. : il. ; 23 cm.
Podręcznik prezentuje takie zagadnienia jak: struktura przedsiębiorstwa, organizacja produkcji, plany przedsiębiorstwa, metody planowania przebiegu produkcji i sterowania nim, wybrane aspekty finansowe zarządzania produkcją, przygotowanie produkcji, wytwarzanie produktu, jakość produkcji i jakość produktu, zasoby ludzkie w procesie produkcji. Zarządzanie produkcją wymaga wysokich kwalifikacji, które umożliwiają menedżerom podejmowanie optymalnych działań w walce na konkurencyjnym rynku. Uzasadnia to konieczność poznania tej tematyki oraz ciągłej aktualizacji wiedzy. [www. empik.com, 2013]
Availability:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
There are copies available to loan: sygn. W-657/659 (1 egz.)
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. MgC-2856/a, C-658, MgC-2856 (3 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 211-215.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again