152061
Book
In basket
Niezbędnik dla osób, które rozpoczynają przygodę kulinarną. Dzięki tej książce każdy nowicjusz bardzo szybko poczuje się pewnie w kuchni. Znikną wszelkie obawy, a gotowanie stanie się przyjemnością. Przydatne informacje, praktyczne rady, ciekawe pomysły, sekrety kulinarne, podstawowe przepisy, a ponadto: - informacje o produktach i ich wartości odżywczej - zasady racjonalnego żywienia - zdrowe i atrakcyjne menu dla rodziny - techniki przyrządzania i sposoby podawania potraw - skomplikowane czynności zaprezentowane etapami, krok po kroku. [empik.com, 2013]
Availability:
Filia nr 5 (ul. Wańkowicza 69)
There are copies available to loan: sygn. F.5 - 64 (1 egz.)
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
There are copies available to loan: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
Filia nr 2 Czytelnia (ul. Siedlanowskiego 3)
Copies are only available in the library: sygn. F.2 - 641 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okł.: rady i przepisy krok po kroku.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again