148689
Book
In basket
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści podręcznika obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie. Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych. [www.taniepodreczniki.pl]
Availability:
Czytelnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Copies are only available in the library: sygn. C-640 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 245-247.
Target audience note
podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again