148338
Book
In basket
Jak zrobić szybką sałatkę, muffinki i zapiekanki dla diabetyków? Czym zastępować "zakazane" produkty, nie tracąc smaku ulubionych potraw? Co wybierać w supermarkecie, w barze lub restauracji? Książka znanej amerykańskiej autorki zawiera: - kluczowe informacje o cukrzycy typu 2: przyczyny, metody leczenia, profilaktyka - 10 "przykazań" dla cukrzyków - kilkadziesiąt przepisów na dania główne, zupy, słodkie i pikantne wypieki: z łatwo dostępnych składników, proste, sprawdzone - specjalny rozdział o przekąskach o rady, jak schudnąć, gdy ma się cukrzycę. [www.slowianin.de]
Availability:
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
There are copies available to loan: sygn. F.3 - 61 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again