148318
Książka
W koszyku
Jak zrobić szybką sałatkę, muffinki i zapiekanki dla diabetyków? Czym zastępować "zakazane" produkty, nie tracąc smaku ulubionych potraw? Co wybierać w supermarkecie, w barze lub restauracji? Książka znanej amerykańskiej autorki zawiera: - kluczowe informacje o cukrzycy typu 2: przyczyny, metody leczenia, profilaktyka - 10 "przykazań" dla cukrzyków - kilkadziesiąt przepisów na dania główne, zupy, słodkie i pikantne wypieki: z łatwo dostępnych składników, proste, sprawdzone - specjalny rozdział o przekąskach o rady, jak schudnąć, gdy ma się cukrzycę. [www.slowianin.de]
Status dostępności:
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.3 - 61 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej