145777
Książka
W koszyku
Zupy, sałatki i przekąski, makaron, ryż i dodatki mięso, dziczyzna i drób. ryby i owoce morza dla zabieganych - faszerowane kotlety z grzybami do przygotowania w 20 minut dla kuchennych wirtuozów - ravioli z borowikami gotowe w godzinę 100 przepisów z grzybami uprawnymi i leśnymi w roli głównej! Wyjątkowa okazja skosztowania mięs w sosie borowikowym, zupy-kremu z ziemniaków i kurek albo kotletów grzybowych! Jeśli lubisz zbierać grzyby, naucz się również je przyrządzać! Dowiedz się, jak czyścić, suszyć gotować, smażyć, grillować i przechowywać przyniesione z lasu lub sklepu trufle, borowiki, boczniaki... Następnie przyjrzyj się przepisom kuchni polskiej, włoskiej, francuskiej i azjatyckiej. Okazuje się, że grzyby doskonale nadają się zarówno do zup, jak i głównych dań oraz deserów. Przy każdej potrawie znajdziesz kolorowe zdjęcie oraz informacje o czasie przygotowania, zawartości białka, tłuszczu, węglowodanów i kalorii. [www.merlin.pl]
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna (ul. Popiełuszki 10)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-641, MgW-25671 (2 egz.)
Filia nr 3 (ul. Rozwadowska 6)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.3 - 64 (1 egz.)
inwentaryzacja księgozbioru
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Publ. Klubu dla Ciebie nr 1135.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej